Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben, Nergal ? tylko , że on nie jest z nią od chyba 3 lat , przeszedł na jaśniejszą strone mocy :(

Ale swoją drogą fajna z niego dupa

Taki z niego szatanista, filozof i fajna dupa jak z buki hodowca kotów :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deader, Ty powinieneś wiedzieć..mimo żeś fanboj konsolowy :>

co to jest ten ekwipunek na koncie Steam, dostaję jakieś odznaki, z EU IV jakieś grafiki z mordą królowej Elżbiety albo jakichś fagasów, co u licha..jak będę chciał obrazki to sobie google grafikę włączę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, To pierdoły do różnych gier,czy inne fagasowate itemy,za niektóre można dostać dobry haj$ (vide itemy do doto 2 po pareset ojro),ale większość to wirtualny useless crap :>

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, sprawdź dziarowy top

Aranjani, Niecheć do wszystkiego ->neutral -> senność D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dawaj Kestrel, za ile chcesz kupić The Virgin Queen

Elizabeth I reigned England and Ireland from 17 November 1558 until her death in 1603...

holy shitt...no takiej odznaki na pewno nikt nie ma, będziesz kimś na Steamie, taniutko sprzedam! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Nie mam tej gry nawet D: widząc słowo zaś "Steam" rzygam dalej niż widzi sam szatan D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to jest ten ekwipunek na koncie Steam, dostaję jakieś odznaki, z EU IV jakieś grafiki z mordą królowej Elżbiety albo jakichś fagasów, co u licha..

LOL najlepsze że mam taką samą zagadke :D Ostatnio więcej tak btw grałem na kompie, i podbudowałm trochę swoją kolekcję na steamie, i zauwazyłęm że po zagraniu w jakąś nową grę dostaję jakieś pierdoły w ekwipunku, które nie chu-chu nie wiem czym są, a najbardziej ciekawi mnie opcja "sprzedaj" koło nich. Z ciekawości raz w to wlazłem i okazało się ze te obrazki można sprzedawać; tyle że jak poprosiłem o zestawienie cen tych moich przedmiotów w ekwipunku to wyszło mi że najdrozsza chodzi po... 20 eurocentów. No i tu wielki znak zapytania - kto by się bawił w sprzedawanie takich pizdryków, i tym bardziej - kto, kurva jest takim idiotą żeby je kupować??? Ogólnie to - nie mam pojęcia, to dla mnie pzoostaje też zagadką, tak samo co oznacza status "chce sie wymienić" na steamowym "gg" :D

When I die, bury me upside down so the world can kiss my ass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, istotnie.

Choć epickie wkurwy i hejty nadal są <3

A wy jak tam?

kupmitrumne, a może harry potter?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Valve pozazdrościło EA i cofa się w rozwoju, lepiej by Half-Lifa 3 zrobili ciule.

Reiben, Nie mam tej gry nawet D: widząc słowo zaś "Steam" rzygam dalej niż widzi sam szatan D:

O żesz Ty kurfaaa...Królową Elżbietą gardzisz młodzieńcze?! :x

fd35836509_pierdole_grac_w_lola_.jpg

-- 11 mar 2014, 20:45 --

Jaki ciekawy temat panowie , a może porozmawiamy o menstruacji :>

kiedyś widziałem postrzelonego tampona...kurva never ever again, bardziej się bałem niż w Dead Space

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Tró story.

Elżbietką nie gardzę,ale samym steamem owszem D:,drewniana,łapiąca zwiechy z dupy platforma D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, I jeszcze skurwisyn czorno magie uprawioł,za to stos jest,niech God ma nas w opiece :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.