Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, on to pewnie robił specjalnie, bo nieraz okazywał zazdrość (jak widział, że chłopak mnie przytula albo siada obok, to warczał, próbował wepchnąć się między nas, a czasem lekko kąsał) i pewnie w ten sposób się mścił na mnie, ale i tak go uwielbiałam :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, A teraz tak na poważnie, wczoraj postanowiłem ze rezygnuje na pewien okres z kobiet. Tak jakby kobieta= powietrze. Bo one źle wpływają na moją psychikę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, ja mam ciągle wysokie (odziedziczyłam to po ojcu :pirate: ), ale w pewnym okresie życia ono chyba po prostu "dorośleje", czy też zachowuje się jak utemperowany dziki zwierzak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, haha dobry cwaniak :mrgreen:

Nasze maja zakaz... ale w nocy czasami przychodza. Jedna, oczywiscie ta najwieksza tez uwala sie na polowie lozka :mrgreen:

magnolia84, psiaki potrafia byc zazdrosne;) Nasza wyżełka jest... i to o mnie ;) Gdybys widziala czasami jej mine jak sie do Davina przytulam... masakra :mrgreen: bo przeciez to jej pańcio :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o a to taka parówka starcza? bo takie właśnie mam w lodówce, spytam tylko mamy gdzie kupione i włala, ze 3 jakby się szybko ścierały i można grać w spokoju w komputer :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, uparta bestia :P nasze tez kombinuja jak moga ;) najlepsze jest jak sie kladzie jedna obok lozka bo wie ze nie moze na nie wejsc... to chociaz mordke polozy albo lapę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, ja tez nie myslalamze moga takie byc;) Chociaz np moja przyjaciolka poznala faceta co mial TTB... urodzilo im sie dziecko i psiak zaczal myslec ze to dziecko jego i jego pana... kolezanka jak zostawala sama w domu nie mogla podejsc do lozeczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, o kurde! To chyba przez to, że psy są takie mądre :)

-- 8 mar 2014, o 23:11 --

Mam do Was pytanie, czy pies, z którym prawie bez przerwy przebywałam przez 2 lata, a którego nie widziałam już od ponad 5 byłby w stanie mnie rozpoznać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Ty o parówkach ja o serdelku :bezradny:

Aranjani, najgorzej jak wychodzi na spacer to drze mordę od otwarcia drzwi mieszkania do samego dołu , nie ważne czy 3 nad ranem :bezradny:

Variable, nie wiesz na co się piszesz kochana :>

Dlaczego mój sąsiad znowu chodzi nago po domu :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, pewnie tak. Ale ten psiak byl najlagodniejszym i najbardziej lagodnym psem z TTB jakiego znalam... w zyciu bym nie przypuszczala ze tak zareaguje na dziecko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.