Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Calineczka1990, chciałabym wstać o 9, a wstalam o 12 :? spałam 12 godzin jak zabita :lol:

MamSwojePoglady, w sumie racja :yeah: tylko probuję się przestawić na wczesniejsze zasypianie i wstawanie... i jak narazie wcześnie chodzę spać i późno wstaję :roll:

Kestrel, znajomych i rodziny :(:D (a w sumie glownie rodziny, bo znajomych mam jak na lekarstwo, ale żyjemy tak blisko, że spokojnie mogę ich przyjmować w bałanie i dresach 8) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, chcialbym sie czyms zrelaksowac i obejrzec moje ulubione filmy w takim stanie wlasnie. :pirate:

tam widzialem bardzo naukowo sie udzielales w tematach o trawce, moze cos podpowiesz? 8)

Saraid, witam, podejrzewam, ze to przez ten brak snu. :bezradny:

a co do pytania, brakuje mi odrobina relaksu, oderwania od rutyny. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny musiałby ci lekarz stwierdzić że potrzebujesz i nie nadużyjesz środka

był syntetyczny środek na rynku ale na odchudzanie

teraz jest jakiś syntetyczny kannabinoid co w nazwie same cyferki ma bo to nowość jakaś

na lęk ponoć ale czy jest na rynku?

Endogenne kannabinoidy (te co wytwarza sam człowiek) można wywołać ich wyrzut ćwiczeniami fizycznymi :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, nie o takie cos mi chodzilo, ja troche inna rutyna ;) hobby jest i wlasnie chcialem wprowadzic troche swiezosci w te hobby, by dostarczylo mi troche innych doznan, nie tych co codziennie, czuje, ze umysl mi skostnial, zrobil sie taki sztywny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.