Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. :)

ja mam w planach ćwiczenia, trochę porządków ciuchowych. (70% ubrań, które mam już albo nie nałoże albo nie pasują na moją sylwetkę)

no i sprawy organizacyjne kolejnego tygodnia. Muszę wszystko pięknie zaplanować i się ze wszystkim wyrobić do piątku.

-- 11 lis 2012, 10:00 --

dominika92, Hej Doma :) aż tak źle?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, bo następuje po niej poniedziałek :D i zostawiam sobie na nią dużo roboty (dziś jakimś cudem jest wyjatek) a ona szybko mija i nie wyrabiam :bezradny:

brat miał go porwać, ale jedyne co spowodował to kontuzje w realu, teraz stanęło na szynszylu zamiast Ezila :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, odezwę się, bo coś ucichło we wronach. Właśnie doszedłem do punktu w którym jestem w stanie się dalej edukować. Powstał jednak problem z motywacją, nie mogę wkuwać informacji z pierwszej lepszej książki, bo wiedzy jest tyle, że i tak zgromadzona przeze mnie stanowiłaby malutki odsetek. Ważniejsza jest wiedza, którą zdołam wykorzystać. A więc powstaje pytanie o to co chcę robić dalej. Już wyciągnąłem zeszyt i planuję. :great:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.