Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat, co tam? :D

luk_dig, pochowajcie mnie w futrzaku :D :D jak tam mecz? dekoder mi nawalił :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, :bezradny: '

luk_dig, to jest futrzak :P kudłacz ma jakiś taki negatywny wydźwięk, zresztą taka góra jest niedaleko Myślenic :D:D

pewnie i tak jeszcze wygrają :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok tym razem to byłam ja, dziś mi się sniło, ze poszłam kupowac tuńczyka i nigdzie nie mogłam dostać xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, A mi się śniło , że jak jechaliśmy samochodem , to nie uderzyłem w latarnię :D

Svafa, Nie wiem ja bym pogadał o piłce , ale z kobietami , to można tylko o ciuchach , perfumach i słodyczach :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oo to na pewno był sen :lol:

-- 07 lis 2012, 21:56 --

Svafa, Nie wiem ja bym pogadał o piłce , ale z kobietami , to można tylko o ciuchach , perfumach i słodyczach :mrgreen:

szowinista :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to gadamy o piłce :twisted:

-- 07 lis 2012, 22:03 --

Svafa, pokażmy mu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, tyłki i cycki!

chyba sie dajemy sprowokować :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no to gadamy o piłce :twisted:

o piłce? co za nudny babski temat

-- 07 lis 2012, 23:13 --

Svafa, tyłki i cycki!

o cycki to fajny temat :P

dawajcie jakieś foty (żeby dyskusja nabrała bardziej naukowego tonu oczywiście :P )

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.