Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam,ludziska.Czy wy też się tak paskudnie czujecie,mimo iż na dworze piękna pogoda plus zero obowiązków...a człowiek ledwo żyje 0_o

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, to dobrze,że się lepiej czujesz.Kufa,mnie teraz trzyma.Ale nie ma większych powodów ku temu...jakież to męczące...

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, w sumie można się tego było spodziewać,że nie będzie nam się układać.Często mnie się pytali jak mi się układa i dziwili,że ok.Tylko,że zamiast ja się na niego boczyć to On na mnie. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam,ludziska.Czy wy też się tak paskudnie czujecie,mimo iż na dworze piękna pogoda plus zero obowiązków...a człowiek ledwo żyje 0_o

Tak, czuje sie paskudnie, lęki, derealizacja i podenerwowanie :(

A pogoda pogarsza jeszcze ten stan

-- 29 kwi 2012, 14:04 --

Bellatrix, a Ty jak sie czujesz?

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, hehe a to wiem o kogo chodzi ;)

to zabawne że chce mu sie takie pierdoły wypisywać.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.