Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam bylem wczoraj u psychiatry i chciala mi dac leki ale odmowilem, bo sam sobie radze na razie z choroba, a nie ma co sie szprycowac lekami niepotrzebnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid Cześć, a no o chorobach, bo ja znów panikuję :oops:

anonus ja też leków nie chce, ale muszę po tą cholerna diagnozę... Gratulacje co do tych leków :)

Saiga Dopiero w poniedziałek, albo wtorek mogę iść do lekarza się zarejestrować, a w resztę dni przyjmuje... :roll:

Aranjani Cześć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, nie tylko lekow nie chcialem z tego powodu, ze radze sobie, ale tez i dlatego, ze jak jezdze po zawodach i by mnie wzieli na test antydopingowy to by mi wykazalo ;) . Co do mojej choroby-sytuacje dobrze oddaje cytat w moim opisie-upadamy po to, by nauczyc sie podnosic, zatem kiedy osiagnalem dno psychiczne, a zarazem szczyt choroby, to wtedy moglem zaczac sie uczyc ja zwalczac i teraz jest juz naprawde dobrze. Oczywiscie ataki mi sie zdarzaja, ale nie tak czesto jak kiedys ;) .

-- 06 lut 2013, 14:50 --

Aranjani, wam, dziewczyny, zawsze zimno :P . Jak wczoraj zadalem takie samo pytanie Snejanie, to odpowiedziala identycznie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus rozumiem i chyba mam podobną sytuację, bo jest lepiej, wiem jak się zachować, ale nadal mnie to przerasta. Ja natomiast nie chcę leków, bo szybko wpadam w uzależnienia psychiczne, nie chcę ryzykować skoro dochodzę do wniosku, że uda mi się wyjść z tego o własnych siłach... może się przeliczam, ale zobaczymy jak mi pójdzie :) A na jakie zawody jeździsz jeśli można wiedzieć? :mrgreen:

601155_562233720473385_1898709047_n.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, ja po prostu stwierdzilem, ze mam wywalone czy jestem gejem, czy nie (moja nerwica polega na inwazyjnych myslach wiazacych sie z tematem gejow i ze moglbym byc jednym z nich) i taka olewka sprawila, ze te mysli z lekowych staly sie dla mnie obojetne a ja powoli moge wracac do swojego heteroseksualnego zycia.

Co do tego co to za zawody to jest to taekwondo i Polska czy zagranica, whatever :P . Ostatnio trener chcial mnie zglosic na moje pierwsze seniorskie zawody, ale ze mam problemy z reka to nic z tego ;p .

Aranjani, to chodz do mnie i sie ogrzej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid dokładnie :mrgreen: zostaje tylko wprowadzić w życie :smile:

anonus oo to bardzo fajnie :) sukcesów życzę i żeby problemy z ręką i gejuszkami zniknęły całkowicie :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.