Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, u mnie ok,z marudy chwilowo zmieniłem się na wesołego durnia (no może bez szału ale i tak lepiej jest)

Snejana, no cham ze mnie waćpanno :>

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga,

z marudy chwilowo zmieniłem się na wesołego durnia

Me gusta :D ale i tak za późno, konkurs na marudę już wygrałeś :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za to zmienilem sie we wkurzonego i zmotywowanego goscia przez te komplikacje z reka xd

Snejana, kiedys ja to bylem grubciem. szkoda, ze nie mam starych fot :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, tylko cham waćpanno :P

Aranjani, ale od biedy na życzenie moge wrócić do marudzenia :lol:

Choć nie widzi mi sie to ;)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, moje :evil: bratu nie wolno słodyczy :P

ktoś tu o mnie mówi

okay za przystanie się ma brat cukierka :roll:

anonus, eh a ja całe życie niedowaga :P

Saiga, no skoro tak mówisz :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, niebardzo, teraz ważę połowe tego co Ty, potrzebuję nabić z pięć kilo i będzie dobrze dopiero :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, około 1.66 m :D

-- 05 lut 2013, 21:52 --

Tomcio Nerwica, ośle juz chyba wszystko zjadłeś, co było w domu, bo musiałam na zakupy jechać :P a mogą być kanapki z cukierkami? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no zjadłem trochę z tych nudów :D kocia karma , kanapka z cukierkami :? i co następne ? ryż z musztardą ? :P

ode mnie też żeś jest waść wyższy o sporo bo 15 cm

ode mnie o 11 cm :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, ja za to nie lubie za wysokich :P raz sie spotykałam z chłopakiem co miał 1. 93 m, nie mogliśmy się porozumieć :P dosłownie :D

Tomcio Nerwica, to się nazywa awangarda w kuchni :P brat się zatka cukierkami i koniec na dzisiaj :P

virgo21, ale na gadu będziesz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, wybiore się w koncu do Ciebie i Ci wszystkie kości porachuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, też sądzę, że to ładnie brzmi :P może być truskawkowy lizaczek? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.