Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lecz też niema co przesadzać i wszędzie węszyć spisków bo w paranoje można wpaść.

-- 04 lut 2013, 15:05 --

Lecz też niema co przesadzać i wszędzie węszyć spisków bo w paranoje można wpaść.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto nie głosuje na Saigę ten się nie zna! :P

Przewodnicząca sztabu wyborczego :mrgreen:

-- 04 lut 2013, 15:13 --

kapseicyna, dzięks. Polecam się na przyszłość :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Przeszłość marudy się owszem za mną wlecze,jednak to z 4-5 miesięcy temu byłem w "szczytowej" formie narzekania,jechania po samym sobie i innych :mrgreen: .

Obecnie myślę że mniej...ale to już zależy od punktu widzenia ;)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, to dobrze, że jest progres w tej kwestii :D:yeah: . Życzę Ci, abyś za kilka miesięcy wygrał konkurs Największy Forumowy Optymista ;) .

-- 04 lut 2013, 15:43 --

kapseicyna, bo na głosy w tym konkursie trzeba sobie ciężko zapracować 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Nah,wystarczy mi bycie realistą i bardziej "trzeźwe" (bardziej obiektywne) spojrzenie na życie i samego siebie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.