Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, życie z ograniczeniami to w ogóle nie życie, to był zly pomysł :P Brat się o mój wzrok nie martwi, jak bratu się jeszcze nie zepsuł to i mój da radę :P

-- 27 sty 2013, 20:23 --

Aranjani, jakoś dam :D fasolka? zjadłam dziś tak dużo, że z przyjemnością zjem więcej :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, duuży obiad; kotlety mamusi :mrgreen: i gofry, duużo gofrów :D i jeszcze pare pomniejszych rzeczy :D a Ty? :P

omeeena, :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, :yeah::yeah::yeah: efekty dopiero bedą jutro w trakcie dnia...wiem co robie :mrgreen:

-- 27 sty 2013, 21:28 --

Snejana, :shock: nieźle :mrgreen:

a ja tak dziubałam dzisiaj wszystko po trochu... bo jak za dużo gotuje to sie tak napatrze i popróbuję, że az mi się jesc odechciewa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, coś w tym jest :P dlatego ja najwięcej jem, gdy nie gotuje :lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, to tak jak ja :yeah: jak przychodzę do mamy to normalnie jem tyle przez dwie godziny co czasami przez dwa dni nie zjem u siebie :shock:

-- 27 sty 2013, 21:32 --

omeeena, oj tam oj tam... ja tam nie znam współpracowników mojego... ale niech se nie myslą no! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no tak to działa, a jak ja cos zrobię, to wszyscy jedzą tylko nie ja :D

Tomcio Nerwica, to ... może te kartki na jedzenie powinny dla mnie być? :mrgreen: o i brata żołądek sie wcale nie martwię, mam poważniejsze zmartwienia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja bym w ogóle jakieś lody zjadła, już dawno nie jadłam :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no własnie nie, zaraz okno otworzę i śniegu zjem :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie wiem, dlaczego, ale pewno dlatego, że mi dziś coś szwankuje, pomyślałam, że gdyby w Twoją sentencję o psie, zamiast DUSZY wstawić DUPĘ, byłoby zabawnie!

Edytowane przez Gość

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, kartki na gadanie? trzeba to obgadać :mrgreen: nie bardzo rozumiem jak by to miało działać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.