Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :lol: eee nie interesuje mnie to :P ale brat sobie może oglądać, jak lubi :P opowie mi brat co było :P

a tak serio posuń się, muszę to zobaczyć :twisted:

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja też za szybko chyba dziś nie usnę... jeszcze jutro egzamin... akurat jestem dosyć obkuta, ale i tak mnie to przeraża :zonk:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, jak mnie nerwy nie zjedzą to tak :D w ogóle nie wiem, co mi z tym jest, kiedyś nerwy mi tylko pozytywnego kopa dawały, a teraz mam kasację pamięci :bezradny: dlatego robie wszystko, żeby się wyluzować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie będzie żadnych karteczek :Pwcale nie dlatego, że chcę oglądać tv kiedy chcę, po prostu martwię się, by brat głodny nie był :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja to wszystko załatwię :P ja też nie chciałem siostrze zabronić telewizji żeby jeść bez limitu , tylko martwiłem się , że siostra sobie za bardzo wzrok zepsuje :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.