Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

anonus, Bądź pozytywnej myśli.

Poza tym zawsze można kupić w ramach pocieszenia jakiś nóż/tomahawk za 2000 :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, wyjdź :P był włączony cały czas więc tego nie musialam robić :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, To niech pomyślę...

Kolejny ciuch zasilający szafę?

czy może spisanie lewych notatek z wykładów :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie ma czegoś takiego jak "lewe notatki" :mrgreen: a ciuchy są głupie :P napaliłam w kominku, pozmywałam gary, skonczylam robić obiad a teraz siedzę i jem :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozmywałam gary,

czyli jednak pożytecznie,więc odwołuje :mrgreen:

Ale tego o lewych notatkach to nie

Bianka78, Nic,śmieje się z wszystkiego jak debil :P

A ze złych rzeczy,hmm,zamiast robić coś pożytecznego,marnuje czas przed pecetem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.