Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Saiga, tak tylko u mnie jak szkoły mają wolne to większość autobusów też nie kursuję bo szkolne,a nie chce mi się iść 2 km o 6 rano by potem się wrócić.Chyba przełożę ten wyjazd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no skoro nie mam wyjścia, to niech brat tak zrobi :roll:jutro obudzisz sie w śmieciach, pazero :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, umowa stoi :D śmieci wyrzucę, ale nie powiem gdzie :P brat się pospieszy, bo film się już kończy :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat wylał kawe na moją nową sukienke :evil: teraz to ja kofeiny nie potrzebuję :evil: brat to mi zawsze na złość robi, ja zaraz smoku wszystko powiem :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Zaraz,zaraz,smoki to bardzo stare,mądre istoty - a jak mówi mądrość - nie słuchaj kobiet...

Bo nic dobrego z tego nie wyjdzie :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale smok mnie lubi i przyjaźni się ze mną to na pewno nie przejdzie obok tego obojętnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, po co siostra sukienkę zakładała :roll: przecież byłem z sąsiadem i było wiadomo , że któryś z nas coś wyleje :D i to jeszcze nową , siostra powie smokowi o tym , to siostrę wyśmieje :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i spróbuj tu człowieku czasem ładnie wyglądać, od dziś chodzę w worku po ziemniakach :-| smok mówi, że normalnie zionął by ogniem, ale akurat go gardło boli :? ale bratu jeszcze sie dostanie :D

Saiga, a smok Wawelski? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, lepiej siostra fartuch założy i się za gotowanie weżmie :D ogląda siostra te francuskie programy o modzie i póżniej ubiera się na wieczór przed telewizorem jakby na jakiś pokaz się wybierała :roll::P

ale bratu jeszcze sie dostanie

to mnie nie ominie :cry::D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.