Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mara_, Hmm jak?

Wręcz "błyszczący" gdzie owy blond przy odbiciu światła oślepia wszystko w promieniu 5 metrów. :mrgreen:

Snejana, o urwa :mrgreen: ,fakt wygląda kurewsko też taki set :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, no własnie sobie chodze po pokoju :D :D :D poważnie disneyland? :shock: czy sobie jaja ze mnie robisz? to ja tam musze jechać :D :D

-- 05 gru 2012, 19:49 --

luk_dig, hahaha, cholera to przekichana sprawa idź lepiej do lekrza czy co :P i zapisz się na kurs rodzenia :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie śnieg sypie, jest biało :105: a u WAs?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4QYwUsocE8sRr1iT-Ot8bdyRPoIEKSqiHEYnMtIVrqeBTJbK8

coś tego typu?

Oczywiście bez urazy,jeśli masz blond włosy,nie oceniam ludzi przez pryzmat koloru włosów :P

było to tak zwane"1 lepsze skojarzenie".

Na "kurewski imidż" składa się wszystko, styl bycia,ubiór. itd : P.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no właśnie, modny... jak widzę tyle tych rudych łbów, które nie każdej pasują, ale ma bo modne, to... Wolę swoje :mrgreen:

amelia83, u mnie sypało po południu, teraz raczej topnieje...

-- 05 gru 2012, 20:54 --

Saiga, przecież na tym zdjęciu kolor jest śliczny :? Ale rozumiem, że całokształt może odpychać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najładniejszy blond to miała Kelly Bundy : P :D

hasacz, ROLLERCOSTERY :D :D :D ja tam musze jechać :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć koledzy i koleżanki. Dzisiaj u mnie poprawa, czuję się bardziej żywy :great:

No i skapowałem się w Tomb Raiderze 3 gdzie iść. Nie dałem się zmylić i odnalazłem tajne przejście w korytarzu.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, no ja myslę, ze to mógłby być fajny antydepresant :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie dobrym antydepresantem jest wkurw.

Ile razy coś doprowadziło mnie do szewskiej pasji z czarnych myśli...

zawsze działa, wszystkie czarne myśli odchodzą jeśli nagle masz ochotę rozszarpać na strzępy obiekt frustracji :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, policja szuka sprawców, niech się zajmą szukaniem prawdziwych przestępców :D w koncu szkieletor się na coś przydał :D :D

-- 05 gru 2012, 20:13 --

idę się przygotować na jutro i na mecz do spisania potem :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.