Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, witaj, ano kiepsko się czuję, psychicznie i fizycznie... :bezradny: leżę w łóżku z laptopem, i tak już pewnie do końca tego pieprzonego dnia. A jak u Ciebie? ;)

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., a właśnie sobie sama farbkę na włosy nałożyłam :D i posprzątałam w pokoju, czyt. robie wszystko, zeby sięnie uczyć :P

a co Ty, chora?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, haha, skąd to znam :P ja sprzątałam, ale w sumie nic ciekawego do nauki nie mam :mhm:

Jaki kolor farby?

Nie jestem chora, po prostu mi koszmarnie niedobrze od kilku dni, no i mam jak zwykle bardzo niskie ciśnienie więc jestem mega zmęczona ;)

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., niedobrze? a może jesteś w ciąży? ;) a przyciemniam troche włosy, ale nie tak na maksa, bo to k*rewsko wygląda xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, kurewsko to wygląda odpustowy blond,krótka czerwona kurteczka, w połączeniu z białymi kozakami na 15cm obcasie :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, hahah no rację masz :mrgreen: nie, w ciąży nie jestem, to by musiał zejść Archanioł Gabriel z nieba :mrgreen: teraz sobie wkręcam tasiemczycę, bo mój kot ma tasiemca, a ja schudłam trochę i mam mdłości :zonk:

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, ale czarny + pomarnaczowa twarz + legginsy w panterke + szpileczki + biała kurteczka też wygląda kurwsko :P (miałam taki okaz w liceum i do czornych jak kir włosów mam uraz :lol: )

Lady Em., ee tam, może się czyms denerwujesz czy co? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hello ;)

Candy14, jeszcze nikt

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, nie ja :mrgreen:

Snejana, denerwuję się non stop :(

Mam takie okazy do teraz w szkole :P zabawnie to wygląda. Nie wiem jak można nie mieć lustra w domu

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie cierpię takich lasek, Lady Em., fuuuuuj :pirate:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, pije trzecią :P i nie mogę w miejscu siedzieć :shock::D a Ty?

LATEK50, hahahahah :mrgreen:

-- 05 gru 2012, 19:42 --

luk_dig, śledzie? ogórki kiszone w czekoladzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.