Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mara_, w jakim wieku dziecko? czy dzieci?

hejka wszystkim :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, powodzenia, mam w rodzinie dzieci w wieku 3, 4 , 5 lat dzieci mojego brata i sióstr

ja zastanawiam się nad szkicowaniem ale nie wiem co rysować

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, :smile:

ok, narazie4 szpicuję444444444444444444444 skomplikowaną r4oślinę44 z książki o ziołach wzię4łam :D

-- 02 gru 2012, 16:43 --

4 mi się wcisnęło :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, niestety nie posiadam kotka ...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, taaa,i pewnie alimentów też nie musi płacić :mrgreen:

moja kotka z 97...czasem się zastanawiam jak to coś jeszcze żyje... :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.