Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

bueno, prosze :D moja smaczniej wygląda, że tak skromnie stwierdzę, ale przecież nie będę teraz fotki wrzucać ;)

szarlotka_krolewska_031a.jpg

Aranjani, przepadam za psami :) nie boje się, jeżeli oczywiscie nie są groźne :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ta szarlotka to tak wyjątkowo, ostatnio jak sie brat tą avionetką rozbił to zachaczył o jakąś jabłon, jabłek pospadało to uznałam, ze wezme i coś z nimi zrobie :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jej jak ja czytam Wasze posty o szkole... jak dobrze mieć to już za sobą, nie rozumiem ludzi, ktorzy chcieliby do szkoły wrócić :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, zapytalam bo znam osoby które wlasnie mnie nie odwiedzaja bo boja sie psów. Moje są zupełnie nie gorźne więc zapraszam :) Najwyzej Cie wyliżą, wycałują i zmuszą do rzucania piłeczki :mrgreen:

-- 10 lis 2012, 20:43 --

Jej jak ja czytam Wasze posty o szkole... jak dobrze mieć to już za sobą, nie rozumiem ludzi, ktorzy chcieliby do szkoły wrócić :shock:

ja też nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, nie wróciłam. Nie wiem czemu ale nadal mam konto. o.O

Abbey, ja z wosu a mam pałę. o.O U mnie koleś od fizyki nie przerobił z nami większej części, bo starzał nam "OBRAZ", mamy rozwiązac sobie zadania a on nam zrobi sprawdzian. o.O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, dziwne ludzie :D moja najlepsza przyjaciolka znow boi sie kotow, raz jak zostawilam ją samą w pokoju i poszlam do kuchni to zaraz wyleciala stamtad spanikowana do mnie "ej, bo tam jest kot!!" :D

-- 10 lis 2012, 19:50 --

Tomcio Nerwica, a masz drugą? bo tamta roztrzaskana ;) a futrzakowi skrzydeł nie dam dorobić :D :D :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no wiesz... rozne ludzie maja fobie ;) ja znam jedna osobe ktora boi sie wszystkich zwierzat... kur, psów, chomikow itd... a najlepsze jest to ze wychowala sie na wsi :roll:

wiec jesli masz ochote wyreczyc mnie w rzucaniu pilki zapraszam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain,

Jak bedziesz potrzebować pomocy z polaka albo geografii w każdej chwili możesz napisać na pw.

Dobra ja uciekam.. :D

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat już probował statkami pływać, nie pamięta brat jak to sie skonczyło?? :

f201547.jpg

-- 10 lis 2012, 20:08 --

Aranjani, zdziwisz sie jak kiedys naprawde przyjde :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jestem, lekko znerwicowany, ale pisać mogę. Zastanawiam się, czego konkretnie będę się uczył w najbliższym czasie. Niby chodzę na informatykę, ale nawet to jest bardzo rozległą dziedziną.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat to chce żebym się o brata martwiła chyba :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, on się na hulajnodze przewraca, wystraczy :lol:

Tomcio Nerwica, pewno, tylko testament spisze :D śmierć na jachcie to przynajmniej oryginalna śmierć :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.