Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar się pouczyć.. :D Jutro nigdzie nie wychodzę .. Ale za to w niedzielę jadę do łodzi i wracam wieczorem..

"Na pewno czułeś kiedyś wielki strach
Że oto mija twój najlepszy czas
Bezradność zniosła cię na drugi plan
Czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ach te baby :?

śniadanie zjedzone, skalpel wykonany, prysznic wzięty. Pora wybrać się do miasta na zakupy spożywczo- kosmetyczne.

Przed dermatologiem wypróbuję ostatniej mieszanki jaka może podziałać na moją brodę. Jesli nie zadziała zapisuje się.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, hej, jak dobrze mieć weekend :D Ale się dzisiaj wyspałam :D :D Od razu sie świat piękniejszy wydaje :D

a Ty co porabiasz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith białko to podstawa tyrozyna i tryptofan wchodzące w skład białka są podstawą do produkcji neuroprzekaźników

więc o co chodzi? :D:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Wstałem dziś o 12 :hide:

Strasznie mnie to zmuliło, prawdopodobnie to wina leków. Na następny raz jednak spróbuję nastawić budzik.

Co tam? Ja rozważam trening szachowo-informatyczny. Odpocząć w pełni mogę np. jutro. Chociaż i tak w ostatnich miesiącach prowadziłem raczej życie rekonwalescenta.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, też wstałam o 12.00. A miałam o 10.00. :mrgreen:

Ale to wina tego, że późno poszłam spać, a ostatnio nie wysypiam się za bardzo...

Jeeeeeny nawet nie wiecie, jak mi się nie chce isc na uro przyjaciela... Będą wracać niemiłe wspomnienia sprzed miesiąca. :hide: I włączy się zazdrość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, no właśnie nie chce mi się ich układać. i wgl mam kobiece dni, a wtedy bardzo niekorzystnie wyglądam, że tak powiem. :mrgreen: i marudzę. zresztą na forum widać, że marudzę... :P już tak mam od wczoraj, albo już nawet od przedwczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.