Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to nie kot, to kłebek kurzu spod łózka brata, ktory się zmutował i przeistoczył w niezależną formę życia :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no bo posprzątałam ostatnio :D próbowałam złapać tego kota i wywalić, ale aż mi się go żal zrobiło, myśle sobie: brata mam niewdzięcznika i bałaganiarza to może chciaż kot mnie polubi :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem o Uzillu i uciekł mi z kebabem :P

Snejana, z tej okazji dostajesz tytuł kujona, bo zrezygnowałaś z imprezy na rzecz nauki ;)

-- 08 lis 2012, 19:04 --

Makabra, cześć

skończyłem projekt dzień przed terminem i jutro mam dzień lenistwa i pewnie wybiorę się do lasu, a i rozbiłem dzisiaj słoik z kawą rozpuszczalną. może jeszcze coś :mrgreen:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, hej :D stara nuda :D a u Ciebie?

luk_dig, to go łap teraz :lol: kujona? aaa nie to jednak idę xD raczej lenia, pewnie znowu przesiedzę tu cała noc :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, spoko, może się nażre kebabów, przytyje to mu troche kondycja spadnie to będzie go można złapać :D

Tomcio Nerwica, przepraszam, ze ze mnie taka stara zrzęda :roll: z tego samego powodu lubie kota, żadnego problemu z nim i nie narzeka, że kawałek sernika za mały. a futrzak to rzeczywiscie nic nie gada, tylko chrapie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a ja go chciałam tylko w piwnicy poprzetrzymywać ;)

-- 08 lis 2012, 20:02 --

OMEN1695, hej :D jakoś leci, a u Ciebie ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć wszystkim jeszcze raz :D nie ma to jak przekimać się pół godzinki i człowiek jak nowo narodzony :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.