Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, hello lazy sunday :P a u Ciebie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może nic specjalnego nie robiłem, ale myślę że są jakieś postępy w mojej postawie. Nie stoję w miejscu, a podążam jakąś ścieżką. Tylko gdzie ona mnie zaprowadzi? Liczę, że do jakiejś psychicznej równowagi.

Byłoby o wiele lepiej gdyby nie to zmęczenie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też ogladamy skoczka, a wcześniej to spałam do 13stej, podziwiałam jak chłopaki robili obiad oglądalam film i z psami na ogrodzie poszaleliśmy

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ale ciężki dzień pełno zadań a maty ale jakoś to idzie. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O matma, ja zdawałem maturę z matematyki. Było ciężko zwalczyć zmęczenie, ale jakoś dałem radę i jestem dumny do tej pory. Może nawet będę dawał korepetycje. Co masz za zagadnienie na tapecie?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też miałem fajnego profesora z polityki społecznej a z matmy szkoda gadać, na szczęście na studiach tylko statystykę miałem a to prostsze chyba jest od tej matmy na ekonomii. No ale bez matmy nie da się żyć a bez polityki społecznej wg skrajnego liberalizmu da a nawet trzeba ją zlikwidować. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.