Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem, pomóżcie...

zapomniałam zabrać leków, wyjechałam na trzy dni, czy ktoś ktokolwiek ma jakiś pomysł jak sobie poradzić kilka dni bez leków i nie czuć się źle?

Bo zwykle właśnie trzeciego dnia mam już koszmar, a nie mam zupełnie na to czasu ani ochoty...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no bez przesady :P w takim razie zawód ratownika medycznego to coś o stopień wyżej . :)

-- 21 wrz 2012, 22:15 --

bretta, niestety nie mam pojęcia :( mówią, że czekolada poprawia nastrój ...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, ale ty bedziesz miał Mgr :D a ja tylko mam dyplom i do tego zero doświadczenia w pracy i małe szanse na prace :D

-- 21 wrz 2012, 22:20 --

bretta, taaak, czekolada i muzyka :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a Ty pracujesz ? Ładne zdjęcie :D

virgo21, to na ratownictwie uzyskuje się tylko zawód ratownika, bez stopnia naukowego ?

Svafa, papa :zzz:

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, po szkole policealnej dyplom, a po licencjacie tytul licencjata. Jest to niestety zawód, który ma dużo niedociągnięc jeszcze.

w dodatku dyskryminuje się kobiety w tym zawodzie

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMEN1695, są na to sposoby ;) Z tego co zdązyłam sie naoglądac na praktykach to takie przypadki są sporadyczne. Zazwyczaj tacy delikwenci są na tyle zdrowi, ze moga sobie o własnych siłach iśc, a taksóweczka ich zawiezie do szpitala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wszystko trzeba być gotowym :P Jakie sposoby?? Bo ja poznałem tylko sposoby przemieszczania osób, ale kilkoma chwytami+na desce ratunkowej. Najlepsze jest "na strażaka" :D

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, jutro poszukam. Wybieram się kąpać i spać.

Aranjani, niestety, 3mam kciuki mocno !

Dobranoc Wszystkim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, czekolady nie moge:( w ogóle słodyczy nie moge ani troche...

niewiemocokaman, spróbuje melise, do lekarza to się będe wstydziła zadzwonić jak siebie znam ;)...

a mi raczej nie chodzi o poprawe nastroju, tylko po prostu ja już wtedy zaczynam mieć mdlości, zawroty glowy itd...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, dziś obudziłem się o 7, ale znowu położyłem się dalej spać. Wszystko przez to, że nie potrafię postawić sobie żadnych zadań w ciągu dnia i ich zrealizować. A tak to może być, jeszcze nie wiem, czym będę się dzisiaj zajmować.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.