Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

A ona stwierdziła, że doszła do wniosku, ze potrzebuję więcej kontaktu indywidualnego.

a co to ma do rzeczy? Przeciez chodzac na grupowa i tak masz nadal indywidualna...przynajmniej do tej pory tak bylo

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jestem w domu najpierw dostałam totalnego szoku i byłam spięta jak mi wenflon wkuwali, później lekarka się zapytała czemu jestem taka blada i czy mi nie jest słabo, pielęgniarka od wenflonu stwierdziła,ze mnie zna i ja zawsze panikuję, kazały mi z lekarka siadać , później sie pytały czy jadłam sniadanie itp. a ja sie czułam :? , na koniec kuknęła w o moje oko powiedział ze to jest rzeczywiście za duze do wyciecia , wzięła wymaz za tydzień po wynik z wymazu ii do domu. I dalej bedzie leczenie antybiotykowe az do zmniejszenia stanu zapalnego a jak wymaz nic nie wykaże to zaczeła cos pierdzielic o jakiejś histopatologi i wtedy to naprawdę mnie się słabo zrobiło.

Załowałam ,ze nie wzięłam benzo bo to akurat dobra sytuacja na benzo. Do tej pory jestem roztrzęsiona i to nieźłe ech.

Pozatym płakać mnie się chce i dalej za kims tęsknie bardzo, to sie pewnie juz nie zmieni do końca zycia.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, nie mogę, mam rozmowę z psychologiem, a wieczorem znowu muszę na miasto ćwiczyć..ma być codziennie..Dziś odpuściłam tramwaj bo nie czułam się na siłach. Trudno. :)

u mnie dziś pierś z kurczaka i sałatka :D Bez tłuszczu smażone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posprzątać (tu dużo by wymieniać)

zadania z maty i innych przedmiotów,

śmieci wyrzucić i obiad sobie przygotować to już wykonałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pracowity weekend dla mnie. :pirate:

-- 14 wrz 2012, 17:09 --

Dobrze że w sobotę walking dead leci dopiero o 23:55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.