Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, więc pewnie jutro poświęci Tobie cały dzień :) A tak poza tym to bym się przytulił do kogoś... :roll:

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, bo jeszcze rana po wyrwaniu zęba się goi.

virgo21, ale zawsze :) Szkoda tylko, że te miłe chwile tak szybko mijają...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, z jakiej części Polski jesteś ? bo taki zwrot "niefajno" słyszę pierwszy raz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja śpię , nie śpię tak na zmianę całą noc oko puchnie i ono potrafi spuchnąć jak 3x normalny jęczmień to jakiś wrzód powieki, jak nie będzie jutro terminu to i tak czeka mnie pogotowie okulistyczne dzisiaj odpada bo pewne będę odsypiać to spanie na raty czyli niedziela do duszy przespana a sobota przepłakana czyli też do duszy, teraz chce się rozpłakać ale nie potrafię, potrzebuje przytulenia i dobrego słowa boli , boje się, jutro lekarz ,

wzięłam klona, ratunku, tytlu lekarzy już zaliczyłam prywatnie i państwowo i najadłam się mocnych atybiotyków doustnych i do tego maści i kropli i ciągle wraca w stanie dużym.

teraz chodzę niby do dobrej okulistki ale coś partoli jutro NFZ jak nie będzie miejsc to pogotowie okulistyczne tez już tam byłam w kwietniu,potrzebuję przytulenia bo nie daję rady, wirtualne nad ranem też jest dobre, boli, puchnie ratunku, boję się

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa,

dzięki, ja tam jeszcze swoje łapy wsadziłam i się boję ze pozakażałam NN się kłania kolega Z. do mnie dzwoni :twisted: a ja nie mam ochoty gadać , przestał , chyba clon przymula już

Edytowane przez Gość

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze sie przespij?odpocznij?....

Zapomnij na chwile o tym wszystkim?wiem,ze Cie bolo ale tez musisz odpoczac.

Nie tykaj juz tego oka spokojnie

wiesz ze wiele zalezy od Twojego nastawienia do sprawy?im bedzie lepsze tym szybciej sie z nim uporasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech moje nastawienie pogarsza sie wraz z pogarszajacą sytuacją juz tyle sie z tym pierdziele taka niby pierdoła a w sumie może być niebezpieczna bo wyleczyć si nie che i duze to cholerstwo i od strony oka wewnętrzne maskra, ale dzieki chyba spróbuje zasnacc bo teraz to spałam l,ale na traty,

dzeks ;)

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.