Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Villain, witaj, dawno Cię nie widziałam :D

moja matka to np miała takie pomysły, że karmiła koty przed wyjściem z pracy ( a zaczynała pracę o 6), no i nawet w sobotę i nd ją budziły o tej porze. Zwierzaki to trzeba umieć wychować, a ona jak dzieci nie umiała wychowac tak i zwierząt;)
o, moja matka też tak zrobiła i kot mnie budzi :lol: szczególnie w wakacje, gdy matka ma na drugą zmianę

cześć wszystkim

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem. nie jednokrotnie juz się o tym przekonałam:) ale dzisiaj to nie problem na roztrząsane go na forum. Zbyt wiele by gadac...

ogolnie staram sie teraz o tym nie myslec żeby nie zwariować. Bo czasami po prostu opadają ręce. I czasami człowiek ma dość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o... bardzo chetnie :)

bardzo lubie ogladac filmy, ale ciekawe i z przesłaniem (nic w stylu Piła8)

Ostatni urzekł mnie film Nietykalni. Piekny. Ja kiedyś nie płakałam na filmach, i dziwiłam się ludziom, którzy płaczą na filmach, a teraz... potrafie ryczeć jak głupia... nie wiem czy to wiek czy co :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, tez lubie czasami obejrzec cos co mnie odrywa od rzeczywistości. A horrory... uwielbiam :) tylko tak jak pisałam nie s tylu Piły. Czasami fajnie jest się trochę bać :)

a co do sf bardzo podobało mi się Underworld :)

LE polecam, piekny wzruszający film

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Lilith, a "Event horizon" widziałyście? Mój ulubiony horror sf.

Nawet nie wiem czemu, ale ma coś w sobie. Rzadko mnie horrory ruszają, ale ten dał radę ;)

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, http://www.filmweb.pl/film/Ukryty+wymiar-1997-559

Nie obiecuję, że Cię zachwyci, np. mojemu facetowi wcale się nie podobał. Ale ma takie momenty, teksty, że chodzą za człowiekiem dość długo.

A jeśli chodzi o ruszenie na horrorze to w moim przypadku dał radę jeszcze Sierociniec. Pewnie dlatego, że był i straszny i strasznie smutny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki. juz własnie czytałam. Sierociniec oglądałam i mi się podobał. Tak samo zrobił na mnie wrażenie "nieznajomi" az podskoczylam pare razy na łóżku oglądając go ;) Ostatnio oglądałam "Czarnobyl-miasto strachu" ciekawe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś czas temu widziałam trailer japońskiego horroru o zombie, które wyłażą z wychodka (takiego drewnianego, jak czasami na wsi jest :mrgreen: )

Niestety nie mogę dotrzeć do tytułu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety horrorów nie za bardzo mogę oglądać. Biorę to co się dzieje zbyt na poważnie. Ale kto wie może dałoby się je zastosować terapeutycznie, żeby zwiększyć dystans do swoich lęków.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.