Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

piję kawę, musze oddzwonić do kolegi i do sklepu

-- 22 lip 2012, 13:32 --

umówiłam się na spacer na 16-stą, nie wiem czy dobrze :?

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jem loda :D

-- 22 lip 2012, 13:57 --

utnę sobie drzemkę, wymęczyło mnie w nocy towarzystwo.... :lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia to super ze cie wymeczylo i ze je masz :smile: andre co by ci poradzic. pgadaj z nami . a przedewszystkim witaj. i panno alicjo pewnie z krainy czarow. rzeczywiscie tworczo hihi. bo ja jak ten zagloba pije wino i wpiepszam slkonecznik co by mi oleum poszlo do glowy a nie do.... sami wiecie gdzie :D

-- 22 lip 2012, 16:03 --

tahela. witaj . czemu nie wiesz czy dobrze z ty spacerem? swieze powietrze to zdrowie. he he takze milego spacerowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry wszystkim, u mnie czas na drugą kawę, a u Was?

moja głowa jest zmęczona całonocnym kminieniem....

a tu na 12.00 do jednego lekarza, na 13.00 do kolejnego, potem do pracy zanieść zwolnienie, potem przyjeżdża kolega naprawić lampki nad lustrem w łazience. znowu będę wyraźnie widziała swoją przerażającą (i przerażoną) twarz brrr :hide:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, hejka

ja mam dziś wolne, ogarniam dom, robię pranie, o 11 kumpela przyjeżdza na kawę i jedziemy na zakupy, potem zjemy rzem obiad, dostałam @

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

joko99999, Lukrecja., hello

ja ogarniam chałupę, pranie powieszę na dwór :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ale Ty pracowita pszczółka jesteś. ja myślę o zrobieniu prania od wczoraj... i póki co poza myślenie nie wyszłam :pirate:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, ciuchy do pralki, proszek płyn i gotowe...za wiele sie przy tym nie narobiłam :pirate:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, mi podjęcie decyzji o ogoleniu nóg zajęło ostatnio 3 dni. amelia83, no tak, ale potem trzeba jeszcze wyjąc i rozwiesić...

ja po kawie już, myślę co zjeść na śniadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja piję kawkę, jedno pranie już wisi na dworzu, drugie się pierze, idę włosy umyć, kumpela będzie przed 13 dopiero kafka, smacznego

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samo życie... :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shinobi, ja będę gotować bób

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shinobi, taki będzie+ pietruszka

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ogoliłam, bo musiałam wyjść na zewnątrz:D

ale facetom to chyba nie robi czy mają twarz ogoloną czy nie, nie jest to uznawane za brak ogłady, takie niedogolenie jest nawet modne (ku zgrozie delikatnej skóry kobiecej)

zjadlam już śniadnie, teraz myślę, co by sobie zjeść jeszcze słodkiego...

bób z masłem? ciekawe, u nas jadło się sam bez niczego:)no, ale trzeba będzie faktycznie kupić, bo się zaraz sezon skończy i co? tak jak w zesżłym roku czekałam, az cena truskawek spadnie i nie spadła :mrgreen:

-- 23 lip 2012, 12:16 --

A, no i czekam na podwójnego kuriera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.