Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, chodziło mi o sklep a nie o market , ale 300 metrów to też daleko :P a z Myślenic rzeczywiście trener naszej reprezentacji , niedługo będzie pani filolog albo tłumacz ( czy jak to się mówi ) :D a u mnie też nuda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, chodziło mi o sklep a nie o market , ale 300 metrów to też daleko :P a z Myślenic rzeczywiście trener naszej reprezentacji , niedługo będzie pani filolog albo tłumacz ( czy jak to się mówi ) :D a u mnie też nuda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no mam nadzieje, że we środe zostanę oficjalnie filologiem xD

nuda i leje, już 15 30 a ja od rana przy kompie, tylko na chwile dupe ruszylam by obiad zrobic :-| ah wakacje :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no mam nadzieje, że we środe zostanę oficjalnie filologiem xD

nuda i leje, już 15 30 a ja od rana przy kompie, tylko na chwile dupe ruszylam by obiad zrobic :-| ah wakacje :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Będę trzymał kciuki , w końcu jak będziesz potrafiła tłumaczyć angielski to może przetłumaczysz też matce żeby wróciła :P

Też chciałem dziś coś ugotować , ale po co ryzykować ? jeszcze kogoś otruje :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Będę trzymał kciuki , w końcu jak będziesz potrafiła tłumaczyć angielski to może przetłumaczysz też matce żeby wróciła :P

Też chciałem dziś coś ugotować , ale po co ryzykować ? jeszcze kogoś otruje :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to dobrze utruj kogoś,grono naszych cmenatrnych przyjaciół się powiekszy :yeah:

luk_dig, co taki zły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to dobrze utruj kogoś,grono naszych cmenatrnych przyjaciół się powiekszy :yeah:

luk_dig, co taki zły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, heh...witaj w klubie... Też nienawidze siebie... Nie nadaje sie do zucia w spoleczenstwie..a,gdy przychodzi do zmian... Wydaje sie to niemozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, heh...witaj w klubie... Też nienawidze siebie... Nie nadaje sie do zucia w spoleczenstwie..a,gdy przychodzi do zmian... Wydaje sie to niemozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Stark, ale pieprzycie :?

Tomcio Nerwica, poprosze homara, kawior i szampana z truskawkami (jesli juz to ma byc moj ostatni posiłek to zaszaleje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, Stark, ale pieprzycie :?

Tomcio Nerwica, poprosze homara, kawior i szampana z truskawkami (jesli juz to ma byc moj ostatni posiłek to zaszaleje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.