Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

witam po pracy

mokra wróciłam kierowcy są bezlitości ochlapało mnie z 5 aut po drodze

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega_pindy, broń Boże cięty tulipan! Myślałam raczej o jakiejś małej różyczce od staruszki pod tunelem, można ją sobie ususzyć i cieszy jeszcze przez miesiące, a nawet lata :D Ale jeśli nalegasz, może być też drzewko daktylowe, może jakaś duża paproć, albo dwumetrowa schefflera, czy filodendron :105:

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wróciłam z zakupów, będę robić tosty :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej ponownie :D spędziłam cały dzien lezac w łozku z dziewiema najlepszymi kolezankami na przemian jedzac i pijąc :roll: jutro nic nie jem :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, co he? :D

Tomcio Nerwica, co braciszek porabia?

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale fajny film obejrzałam :yeah::105: z happy endem

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, u nas to ulubiony sport: lezymy, wokol masa jedzenia i piwo, gadamy, obgadujemy, czasem cos ogladamy albo chodzimy po necie, mialam prawie zostac na noc xD

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, byłam w poniedziałek na cmentarzu ; :twisted: a ja dzisiaj cały dzień nie paliłam ale za to cały dzien jadłam :lol:

-- 04 lip 2012, 20:11 --

amelia83, jaki? :D

-- 04 lip 2012, 20:12 --

Kiya, my dzisiaj z kolezanami wymyslilysmy, ze jestesmy tak leniwe, ze gdybys my mieszkaly razem to zamiast zmywac naczynia kupowalybysmy nowe :lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomuch Nerwuch, musisz się wtrącać w rozmowy dorosłych?

Aż tak młodo wyglądam ? :hide: a szanownego pana przepraszam za moje zachowanie i w ramach przeprosin obiecuje , że wyśle smsa o treści " pomagam , maleńki " muszę się dołożyć do terapii , jestem to panu winien ;):lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a bo sobie chcialam nogę trupa w spokoj spałaszowac :P musialam wytrzymać siłą rzeczy, bo zapomnialam wziac z domu i nie mialam gdzie kupic, wiec jadłam zamiast tego :yeah:

Stark, sex drugs n rock n roll? :D

amelia83, lubisz takie romansidła? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.