Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kafka, smród brud i chorzy ludzie

Abbey, masz w jakimś tam sensie nowy start. W liceum ludzie są bardziej rozważni, ten jeden głupi rok wiele zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, najchętniej to bym zjadła pierogi :105: w sumie cos tam innego jest w kuchni, ale nawet by mi sie nie chcialo zupki chinskiej zalewac :roll: leń! :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dziś obale kompa w szachy na 4 poziomie to będzie dobrze, gra ktoś w szachy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, i taki mam plan 8) nawet mi sie do sklepu nie chce isc :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ach no tak, zapomniałam, że wy się tak wszyscy znacie... ;/

Ja nie mam nikogo z gimbusiarni/podstawówki w klasie do której chciałabym się dostać. Ewentualnie kogoś z oazy, ale nic mi na ten temat nie wiadomo.

Chodź do mnie, chętnie bym Cię zaadoptowała ;<<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, ok :D

-- 03 lip 2012, 14:38 --

Abbey, mój brat by Cię pewnie przygarnął z uśmiechem na ustach, że nowa dźiefcina do niego przyszła. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ja się szykuję na imprezę :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, impra w pracy ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, u mnie słońce by się przydało, bo pada codziennie ostatnio

-- 03 lip 2012, 19:59 --

Bellatrix, dziękuję...max do 2 zabaluję bo na rano do pracy spowrotem ;) a Tobie miłego wieczoru.

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w radiu powiedzieli, że grzmieć dzisiaj nie będzie tylko nad morzem

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.