Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Michuj, a co w niedzielę :?::lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, cześć ;)

Michuj fajny kaczor w awatarze, co mu jest... :mrgreen:

-- 28 cze 2012, 16:29 --

film na dziś wieczór " Szepty" http://www.filmweb.pl/film/Szepty-2011-587468

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, hej i jak zakończenie?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dominika92, luk_dig, lubie jak pozornie nikogo tu nie ma a jak coś napisz to dużo osób wchodzi :D Mogę sobie wmawiać, że to ze względu na mnie :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, byłam dziś u kolezanki i w biblitece i u lekarza ogólnie chodze wszędzie i nie moge sobie miejsca znalesc, skończyłaś Rebeke? :D

Tomcio Nerwica, luk_dig, no wiadomo, w koncu mnie nikt nie lubi i nikt by nie zdecydował się napisać ze względu na mnie :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, cieszę się, że Ci się podobała i jestem Ci wdzięczna za Jane Eyre, wciąż jestem pod jej urokiem :D

Tomcio Nerwica, ja ma czasem wrażenie, że mmnie nawet kwiatek w pokoju nie lubi :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dzięki, kochany braciszku :*

(ps. schudlam dwa kilo, złota ubywa :-|:lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wiem, że tak mówisz tylko dlatemu, że chcesz kupić tego koszmarnego lexusa, przyznaj sie :D spoko, nic se nie dzieje takiego po zatym, ze jestem debilem, myslalam ze wyniki matur są dzis, a są jutro XDXDXD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.