Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, ja jutro idę na wyniki testu osobowości i mam zajeb*stego cykora :zonk: miałam problemy z rozwiązywaniem tego, bom niezdecydowana jak mało kto... i boję się, że wyjdzie coś, co nie jest zgodne z rzeczywistością... wiec oboje mamy jutro przejeb... dzień ;) napisz jutro jak bylo ;P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, skoro sam do niego idziesz to nie szukaj powodu

aby uniknąc tego spotkania,być może to coś da....

A ja jutro jak co tydzień idę na terapię grupową po pracy i już nie mogę się doczekać

http://swiatbeti19.blogspot.com/

"Spiesz się kochać ludzi bo tak szybko odchodzą"

Ks.Twardowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, a Ty to już w ogóle, jak się dowiem, że poszedłeś do specjalisty w końcu to chyba na msze dam :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie słuchaj, jeszcze się nie dałam sprzedac! Idę zaraz z Pindą na wiejską dyskoteke podrywać facetów w bmkach, a potem mam randkę w grobowcu.. dzień jak codzień xD :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, sprzadaliscie koleżankę jak to?? Snejana, to dobrze, że wesoło, u mnie tez okej

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, o tak, wiejska potupajka!! uwielbiam takie klimaty :))

luk_dig, oj, no musisz to zalatwic, z promotorem masz kontakt? w dziekanacie babka nie umie Ci odpowiedziec, czy nie ma po prostu dobrej woli Ci udzielic info?

amelia83, sobie truskaweczki i czeresnie jem :D

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, na wiejską dyskę..hehehe :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nic ciekawego. sprzedaliśmy s Snejana, za 2500 000 000 dolarów dolar Zimbabwe

a kto kupił ??????????

Bogaci szejkowie z Arabi :D ale jeszcze nie kupili, trwają negocjacje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja skubię słonecznik :lol: ...

czereśnie i truskawy tez jadłam dzis...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Dlaczego tak sądzisz ? jakbym cie zobaczył , to bym cie na kawę zaprosił :great:

i na szluga palacz.gif

no ja się siebie czasem boje, jak się w lustrze widze :D

-- 25 cze 2012, 20:29 --

amelia83, mniam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beti19, szejki z McDonaldsa kupili naszą Snejankę,

teraz nowe zestawy w McDonaldzie: shake, ciastko i kawałek Snejany za jedyne 9.99! :D

-- 25 cze 2012, 20:39 --

luk_dig, mówią, ze niezły film, planuję go już od dawna oglądnąc, podobno brutalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.