Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, nie ma jak sobie pojeść :roll: Tylko gotowac mi się nigdy nie chce :D

Edytowane przez Gość

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Stark, my nie jesteś popapracami tylko lubimy sobie pogadać o rzeczach uznawanych za niemoralne, gorszące i jeszcze sie z tego cieszymy... a nie poczekajcie... to jednak jest popaprane

ale...http://kwejk.pl/obrazek/1209815/forever!.html :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Potrafisz pocieszyć popaprańcu :105::P

pinda, hahaha, dokładnie, a na randkę zabrać na cmentarz :twisted:

To książę zaproponuje spotkanie na rynku , a tu lipa po grobowcach bedzie musiał łazić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Tomcio Nerwica, Stark, luk_dig, a wiecie, ze Was lubie? :D

-- 25 cze 2012, 19:53 --

Snejana, To podobno ci którzy utrzymują że są normalni, mają najbardziej skrzywione umysły : D.

no ty my jesteśmy podręcznikowym przykładem normalnych ludzi :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Potrafisz pocieszyć popaprańcu :105::P

pinda, hahaha, dokładnie, a na randkę zabrać na cmentarz :twisted:

To książę zaproponuje spotkanie na rynku , a tu lipa po grobowcach bedzie musiał łazić :lol:

Jak założę rodzinę to będziemy jak rodzina Addamsów :mrgreen:

-- 25 cze 2012, 19:56 --

pinda, Pinda i Blachara.. patrz, zgrywamy się :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, racja, Hitler, Stalin, Kuba Rozpruwacz, ja.. już się zbyt wielu złych ludzi urodziło :D

pinda, no, najlepiej na jakieś wiejskie disco :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :oops: co innego byś mówił, gdybyś mnie widział na żywo :P

nie w grobowcu! tylko w takim domu: stickstylevictorianhouse.jpg

:105:

-- 25 cze 2012, 20:09 --

luk_dig, idź idź do tego psychatry ;)

ja też byłam na takiej potańcówie, nawet dwa razy, jedynym rozsądnym wyjściem było jak najszybciej się opić, by znieczulić się na tą straszną muzykę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beti19, sam się wysyłam, tak chyba będzie dla mnie najlepiej.

pinda, a z " z wiesz czym" odsyłają mnie od gabinetu do gabinetu :(, a ja nie mam czasu na czekanie na jaśnie hrabiów

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie była znajoma z córeczką teraz pojechały i siostra wpadła na chwilę.

jak tam u WAs :?:;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.