Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, To jest krwa avatar, ani waż mi się zmieniać .

Snejana, ile ja dziennie zaliczam potknięć,ile razy mi coś wyleci z rąk, itp,itd, największą ciamajdą świata jestem ja : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka, i nie napawa mnie to radością :roll:

Stark, spoko, ja się umiem na proste drodze wywrócić :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, spieszyłam się do kuchni i mi się noga podwinęła :lol::lol::lol: btw. fajny awatar, ale tęsknie za poprzednim :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, (Za to w nawiasie pewnie dostaniesz żeliwną patelnią w łeb,albo wałkiem)

Snejana, A więc licytacja kto jest bardziej beznadziejny :<? Też mi się zdarzają potknięcia o nic : D...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam po pracy ;) uwaga mam 4 dni wolnego, jadę jutro rano do rodzinki i badanie w poniedziałek (kolonoskopia) :x muszę nowy dowód osobisty wyrobić, poopekować się babcia bo tata jedzie do klinika badania serca robić na 3 dni, ja miałam jechać 2 opcje fetiwali w ten weekend ale obowiązki

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Następnym razem uważaj :nono: bo drugiej takiej kucharki ( pracującej za darmo ) , która tak świetnie gotuje , nie znajdziemy :P
Tomcio Nerwica, (Za to w nawiasie pewnie dostaniesz żeliwną patelnią w łeb,albo wałkiem)

Snejana, A więc licytacja kto jest bardziej beznadziejny :<? Też mi się zdarzają potknięcia o nic : D...

Tomcio widzę avatar wrócił, oczy me się cieszą :D ale mylicie się... ja nie pracuję za darmo... moją zapłatą są wasze szowinistyczne kawały :evil:

Starklictacja zatem! wczoraj zastawiłam otwarte okno w pokoju i deszcz zlał mi całe łóżko i scianę xD Twoja kolej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, w przecięgu jakiego czasu? rozwalenie sobie wargi i brody podczas wysiadania z samochodu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, podobno bycie zakręconym i ciapowatym jest uznawane za urocze, ja tam nie wiem, ciezko mi okresić, ale w sumie możey się pocieszać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

upał straszny , leniwie w związku z tym i znowu czuje zjazd ech

-- 22 cze 2012, 18:20 --

luk_dig,

zostań lepiej rokowcem , raperzy nie są fajni

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z 5 potknięć w robocie, z 10 błędów tam również : D,giga bajzel w pokoju : D

Stark, w przecięgu jakiego czasu? rozwalenie sobie wargi i brody podczas wysiadania z samochodu

:lol:

-- 22 cze 2012, 20:07 --

Żeby nie było , ja mam dwie lewe ręce do gotowania np , ostatnio gotowałem przez godzinę i efekt wyszedł taki , że nie dało się tego zjeść i cały obiad wylądował w koszu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było , ja mam dwie lewe ręce do gotowania np , ostatnio gotowałem przez godzinę i efekt wyszedł taki , że nie dało się tego zjeść i cały obiad wylądował w koszu ;)

pani Hudson miała wychodne? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, :mrgreen::mrgreen: . (lepiej byśmy się nigdy nie spotkali,ziemia się rozstąpi, a zabije nas nie upadek w przepaść, a spadający sufit, : D)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak tak jeszcze wymieniamy nasze "osiągnięcia" to raz myłam okna stojąc na krześle obrotowym i spadłam... dobrze, że na podłogę a nie za okno xD

o, i goliłam nogi po pijaku... myslam, ze się wykrawie, do dziś mam blizny :lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.