Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marsal2, ten kwejk, to widzę dzieło jakiegoś urażonego dżentalmana ze zlamanym sercem? :D

pawelbdg24, hej, co się rumieniesz? ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :DMarsal2, zarąbiste obrazki :)

-- 05 cze 2012, 14:49 --

Marsal2, geje to bardzo przyjemni ludzie :D

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, pewnie tak, ale co ja mam zrobić? Jestem gejem, więc nie mogę się z kobietą związać, a mężczyźnie mnie nie pociągają, więc jestem skazany na samotność. :cry: chlip, chlip... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, nie chodzi o to, ze nie potrafię się zdecydować. Po prostu schemat blokuje mi obie możliwości. :P

Tomcio Nerwica, wcale że nie. ;) Matematycy lubią całować, no...znaczy się, ten... całkować. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, nie chodzi o to, ze nie potrafię się zdecydować. Po prostu schemat blokuje mi obie możliwości.
Marsal2, dlaczego ? Nie odczuwasz braku bliskiej osoby ?

Może bardziej chodziło o taką tragiczną decyzję, wracając do tego trójkąta. :D

PS: żart jakby co

decyzja.jpg.999848d535d39464385935497c338914.jpg

Zostań nieśmiertelnym wierszem

Bądź nieśmiertelnym wierszem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cheshire Cat, osobiście w stronę tej Panny :D Kurcze niezręcznie tak, tęsknię za wspomnieniami ...

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, trudno to obyć się bez tlenu, a papiery to takie jakiś bajer nikomu niepotrzebny. :P

A ja u fryzjera od 11 miesięcy nie byłem. idle, Bellatrix, widzicie ile czasu zaoszczędziłem. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.