Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

o piłka nożna? jak będziecie rozmawiać po chińsku to tyle samo zrozumiem :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., O piłce to nie , ale jak bym zapytał o Cristiano Ronaldo , to wszystkie byłyby chętne :mrgreen:

Transfuse, To jesteś jednym z nielicznych facetów , którzy nie dość , że nie lubią piłki , to lubią zakupy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., O piłce to nie , ale jak bym zapytał o Cristiano Ronaldo , to wszystkie byłyby :

:nono::nono: ja wolę Sherlocka :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, E tam Ronaldo, laluś, wolę Szczęsnego. Ma taką słodką, dziecięca twarz.

Chyba muszę sobie zjeść coś co zawiera cukier na poprawę nastroju.

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie jestem idealny, ponieważ nie umiem zaangażować się w związek. Często nie mówię tego co myślę, i wszystko musi być dopięte na ostatni guzik. Ciągle zerkam na zegarek, wszystko musi być na czas. Nawet te zakupy :P

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

Zakupy samemu mogę znieść , piętnaście minut i zrobione , a iść z kobietą na zakupy , to jak iść na ścięcie :mrgreen:

Nie zgadzam się. Móc doradzić w wyborze sukienki, butów pięknej Kobiecie a później ją podziwiać, coś pięknego :lol: to może trwać wieki :D

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i juz sie zmęczyłam...bleee....no trudno

znów sie boje odezwac do k0gokolwiek.......

uciekam zatem

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, każdy ma jakieś wady, jesli chodzi o związek. moją wadą jest to, że w ogóle stronię od ich zawierania :roll:;):bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.