Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cześć :) wróciłam do domu! jak to dobrze pobyć samym pierwszy raz od dwóch dni, stęskniłam się za sobą :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o, za forum też się stęskniłam :D

Villain, :mrgreen:

pinda, lepiej nie liczyć, ale gorsze grzyby.. w tym domku pękła jakiś czas temu rura i wszystko zalała, grzyb i pleśń się szerzyła na parterze, mam wrażenie, ze cała tym porosłam :lol::lol::lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej nie liczyć, ale gorsze grzyby.. w tym domku pękła jakiś czas temu rura i wszystko zalała, grzyb i pleśń się szerzyła na parterze, mam wrażenie, ze cała tym porosłam :lol::lol::lol:

wow, homemade psylocyby ;)

-- 31 maja 2012, 15:23 --

pinda, wyglądasz na avatarze jak mafiozo ;):D

to David Byrne!!! nosz ludzie!

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:yeah::yeah::105:

-- 31 maja 2012, 16:11 --

dominika92, i często tak sprzątasz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.