Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, mam ambitniejszy:

- pograć minimum 1,5 godz. na pianinie

- ogarnąć biologię

- ogarnąć fizykę

- odrobić lekcje

- powtórzyć piosenki

- posprzątać

loooooltz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w sumie jak się tylko dzisiaj dowlekę na terapię i wrócę z powrotem to wystraczy na dziś :D

jutro jadę z dwiema koleżankami do campingu jednej z nich, na totalnym odludzi, 3 dni, zero ciepłej wody i internetu, ahhh :105:

-- 28 maja 2012, 13:31 --

Snejana, też bym taki chciała..boję się że znowu popadnę w dół jak zacznę sprzątać, bo mnie przerośnie, a mam w miarę dobry humor :roll::roll:

kurczę, też powinnam troche posprzątać i spakować się na jutro... dobra jeszcze wcześnie, zdążę :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, no ale wrócę z niego jak z buszu, włosy pozlepiane, cala w liściach i w błocie, jak dzikus :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, takie życie. :roll:

Może spróbuj raz mniej wymagać od siebie. Posprzątaj tak, żeby móc tam istnieć i się nie zakurzyć i daj temu spokój. :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore,

ja też tylko ja sie czuje jakbym sie miała przenieśc na tamten świat za chwilę

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, dobrze mówi,

dominika92, daj sobie np. godzinę na porządki i ile dasz radę zrobić niech tyle zostanie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.