Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

piję właśnie 4 litr wody mineralnej.... ktoś wie ile człowiek jest w stanie wypić wody dziennie zanim to się dla niego źle skończy? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piję właśnie 4 litr wody mineralnej.... ktoś wie ile człowiek jest w stanie wypić wody dziennie zanim to się dla niego źle skończy? :D

O ile się nie zachłyśniesz nieszczęśliwie to z 20 litrów powinnaś móc wypić bez problemu.

Przy czym nie pił bym takich ilości dziennie bo zaczniesz wypłukiwać różne potrzebne rzeczy z organizmu.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, nie to tak tylko dzisiaj, bo mnie suszy strasznie :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hello, witam Was; ja u rodzicow, bylam u przyjaciolki widzialam sie z siostrami, wcześniej mylismy babcię i karmiliśmy, bo po udarze moją babcią opiekują się moi rodzice na stałe mieszka u nich od 2 dni

Co u Was? a ja dzis miałam zaproszenie na urodziny do koleżanki i na grila do znajomych na dzialkee ale pojechałam do rodziny

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pije herbatkę zieloną z opuncją :P

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo mnie suszy strasznie :D

ciekawe po czym :mrgreen:

ah te upały :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, a bo wiesz, lubię sobie robić przerwy od forów i samego komputera

Ja bym może i sobie przerwy robił, jakbym miał czym ten czas wówczas zapełnić. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no ale żeby cztery litry wody, to jak małe wiaderko dla konia :D

bo ja jestem jak kuń :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, a bo wiesz, lubię sobie robić przerwy od forów i samego komputera

Ja bym może i sobie przerwy robił, jakbym miał czym ten czas wówczas zapełnić. ;)

jest masa ciekawych zajęć, np. czytanie książek :mrgreen: tylko nie można mieć doła.. bo wtedy to ja się czasem zastanawiam, czy ja w ogóle czytać umiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, mam kump0la ktory zawsze ubolewa jak mu przyjdzie pic wode z braku innych procentowych plynow i mawia

"boze znowu musze pic wode...jak zwierze!" :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłam noga i leser z biologii, ale przecież człowiek zalicza się do ssaków a one zaliczaja się do królestwa zwierząt? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.