Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dobry :D

chyba rzeczywiście całkiem.. dobry

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, mam ochotę zrobić coś szalonego :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, ok coś szalonego, ale z umiarem :D

przydałaby się jakaś impreza na ten wieczór... jutro matura z majcy... a wiadomo na kacu łatwiej się liczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygrała, grila w konkursie Kamis tylko nie mam paragonu .... :why::why::why: może ktos z Was ma paragon po 23 kwietnia i nie pózniej niz sobota za ketchup lub musztarde lub przyprawy obojętnie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, oops, obyś kogoś takiego znalazla :D a jak nie to idź pomyszkować w supermarketach, może gdzieś się znajdzie :P

slow motion, pożyczone to jeszcze pół biedy, gorzej z tymi wydanymi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pożyczało się, bo się wszystkie swoje wydało ;)

dominika92, dzielna Dominika, brawo. Ja tylko sniadanie zrobiłam, ale popołudniu wybieram się załatwić pewną sprawę, a jutro jadę na uczelnię i do lekarza, dobrze mi to zrobi mam nadzieję.

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, aaa je ciemna jestem, nie załapałam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, na zdrowie i smacznego! ;) moze Twój organizm akurat tego potrzebuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, szkoda, że jesteś z Warszawy, zaproponowałabym Ci wspólny jogging :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jakoś nigdy nie udawało mi się biegać..wolę rolki czy rower :) ale akurat dziś deszczowa pogoda :P

ale najpierw dziś mam zamiar zrobić wielką listę rzeczy które chce zmienić w sobie, swoim ciele, swoim ubiorze, życiu itp..a potem będę myśleć jak to zrealizować i układać jakiś plan..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, a jak zrobisz tą listę to się z nami podzielisz? :D chyba mnie zainspirowałaś... też sobie zrobię :)

jeśli wolno mi doradzać, to byle nie zmieniaj na raz wszystkiego, tylko powoli, ale sukcesywnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no właśnie ja jestem takim typem który musi wszystko na 100%...eh..i najlepiej wszystko na raz..dlatego muszę sobie to rozpisać jakoś..bo pewnie zanim zacznę cokolwiek to będę musiała wysprzątać generalnie mieszkanie ..wiem zero logiki w tym :roll::roll: ale ja muszę mieć WSZYSTKO przygotowane bo inaczej się zniechęcam..wszystko musi być idealnie, perfekcyjnie, na 100% zaplanowane, dobrane..eh..żeby mnie to znowu nie zgubiło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, też wolę rower, mam nowy a tu pada codziennie

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.