Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, chociaż wiesz, przytulenia to mi trochę brak, ale... nie takiego :shock:

arhol, o widzisz, to jeden pozytyw, że ominęło Cię takie coś. Mnie również, ale... lekka niepełnosprawność ojca zawsze była moim wielkim problemem. i do tej pory czuję jakieś ograniczenie... :roll: przejmuję się za wieloma rzeczami :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, to skomplikowane..mój chłopak ma urodziny 28.03 :( chciał zrobić imprezę na działce..a ja wpadam w panikę już na samą myśl...w tym momencie jestem przerażona tym i raczej nie czuję żebym mogła dać radę...a ile można kogoś zawodzić....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, Wolałbym być na miejscu kogoś innego, kto ma gorzej, a aby ta osoba na moim, może by doceniła to co ja mam, i cieszyła się bardziej, a mnie, niech mieszają z błotem, śmieci nie powinny mieć dobrego życia.

Bleh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, sezon na motocykl już rozpoczęty? :twisted:

Yes, Yes,Yes Hondzia zaczęła podróżować ze mną do pracy.lol.giflol.giflol.gif

Dzisiaj jechała szybko ale usłyszała na Cb radiu że stoją niebiescy zbójnicy i zwolniła. :D Zaoszczędziła mi 400 złotych :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

Miałam dziś jechać do Mamy,ale jeden dzień muszę odpocząć i zostać w domu bo czuję,że już nie wyrabiam poza tym muszę dom wysprzątać w razie czego jakby miała Mama jutro wyjść ze szpitala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.