Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bellatrix, to widze, ze dobrze z jezykiem stoisz. Mnie sie wydawalo, ze jestem dobra dopoki nie pojechalam do Norwegii :mrgreen: wyszlo szydlo z worka, ciezko bylo sie przelamac, ale cos tam wydukalam z siebie :roll:

carmen1988, pomalu sie rozkrecam :mrgreen: ciesz sie ta chwila i mam nadzieje, ze bedzie trwala jak najdluzej. Ja swoje 5 min mialam wczoraj :mrgreen:

-- 24 lut 2012, 21:02 --

Vett, kiedys to ogladalam, obecnie nie ogladam tv, chyba ze wiadomosci, alboooo jakis sport :smile:

To pewnie zombiak bedziesz jutro. oby Ci szybko minal czas, naladuj telefon, zebys mogla muzyke sluchac :P

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze jestem jak zombiak :D dziś mnie powiesili na tablicy kujonów, mam takie wory pod oczami, że jeszcze bardziej nie chce się na mnie patrzeć.

Telefon nie wytrzymuje słuchania muzyki - przeglądarka internetowa dużo energii pochłania. Ale od czego są odtwarzacze 8)

-- 24 lut 2012, 21:11 --

Ja zawsze jestem jak zombiak :D dziś mnie powiesili na tablicy kujonów, mam takie wory pod oczami, że jeszcze bardziej nie chce się na mnie patrzeć.

Telefon nie wytrzymuje słuchania muzyki - przeglądarka internetowa dużo energii pochłania. Ale od czego są odtwarzacze 8)

Edytowane przez Gość

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, jestem z Ciebie dumna kujoniczko mala :mrgreen:

ja co dzien mam takie wory i do konca nawet ich korektor nie maskuje, ale trzeba je polubic jakos.

swieczki w pokoju tak pieknie pachna. W biedronce w koncu trafilam na takie w szkle i to za 5 zl, a nie jak w praktikerze po 20 :shock:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, moze sie kiedys przejade to razem postraszymy. urzadzimy takie tam haloween :roll:

no...dobrze, moge sie podzielic. wanilia czy pomarancza? :smile:

-- 24 lut 2012, 21:41 --

girl anachronism, udanej kolacji. Moje wyobrazenia pokazuja mi, ze latasz w euforii po domu :mrgreen:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, spooooko! Pomalujmy się na różowo, ubierzmy na różowo, o tak! :mrgreen:

Wanilia

(mam kadzidełka pomarańczowo-waniliowe. Pachną pięknie, ale dziś nie mogłam wytrzymać. Mam jakoś wytężony i węch i słuch... :roll: )

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, wspominki, rozmyślania o sobie, swoich zachowaniach, głupocie, naiwności, takie tam... Czasem jest mi mnie tak żal, że zrobiłabym coś sobie, ale nie mogę, żyję na złość...

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, mówi się, że nie powinno się patrzeć wstecz, ale to jest niemożliwe. Prędzej czy później przeszłość wraca. Wielu widzi w sobie jakieś niedoskonałości... Na złość komu, Sobie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mataforgana, na złość ojcu. Kiedyś mi powiedział, że mógł mnie wyskrobać. Skoro chciał się mnie pozbyć, nie będę sprawiać mu tej przyjemności...

Ja jestem jedną wielką niedoskonałością, ale cóż...

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, nie myśl w ten sposób. To chyba najgorsze słowa, które mogłaś od niego usłyszeć. Nie wiem czy on zdaje sobie sprawę z tego, jak słowa potrafią ranić... Jak wyglądają Wasze relacje na co dzień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.