Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

samara22, kiepsko... nadal ciągną się za mną wyrzuty, że zaufałem komuś i ten ktoś to perfidnie wykorzystał ;(

Właśnie odkryłem temat "Ludzie na forum". Przekonałem się jak wyglądacie. Bardzo miłe odczucie poznać Was od tej strony :)

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, wybiorę coś i się pokaże... chociaż nie ukrywam, że nie chciałbym aby ktoś mnie tu rozpoznał albo odkrył, że mam problemy :(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, ten avatarek :hide:

Tak się dziś czujesz?

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, dlaczego mnie to nie dziwi :bezradny:

Głupie baby! :twisted:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, Mam wrażenie, że otaczam się złymi ludźmi ;( gubi mnie bezgraniczne zaufanie i naiwność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, teraz widzę i jest na czym oko zawiesić ;)

samara22, krótko,ale aż mnie mdliło ze zmęczenia teraz jest lepiej,niespokojna jestem i dobrze,że w ogóle udało mi się zasnąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gubi mnie bezgraniczne zaufanie i naiwność.

T. bądź dobrej myśli ;) Ja mam odwrotnie- brak zaufania i podejrzliwość.

A jak praca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samara22, Tu na forum jest inaczej... ale w prawdziwym świecie nie chcę już nikomu powierzyć swoich zmartwień i przemyśleń :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, bo już chyba to jadłaś :? A gdzie wartości odżywcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.