Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się od ponad miesiąca zabieram do sprzątnięcia pokoju, bo mam tyle kurzu, że jak coś się ruszy to od razu widać tylko w powietrzu jak ten cały syf lata :P Tak to tylko wycieram kawałek biurka tam gdzie mam osprzęt od kompa, a reszta mebli sobie jest pokryta kołderką z kurzu. Może jak będzie remont to wtedy się za to zabiorę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KeFaS, ja kiedyś posprzątałem pokój dopiero jak mi jabłko zgniło na biurku i zaczeło śmierdzieć :pirate:

cienias jestes....ja znalazlam kanapkę z wędlina z białymi robalami z tyłu za biurkiem....ale to bylo sto lat temu :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy według Was rozmowa o seksie z własnym mężem to coś chorego, bo mnie to sie wydawało jak najbardziej normalne. A dziś się dowiedziałam że to chore...

-- 25 cze 2011, 21:01 --

Wy o zgniłych kanapkach a ja o seksie :oops: Mnie też się przytrafilo natrafić na niezbyt świeże kanapki:)

"Zawsze kiedy robię plany na przyszłość, zaskakuje mnie teraźniejszość." Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dzisiaj raczej nic nie będziemy robić, bo dzieli nas ponad 1300 km ;)

zazdroszczę

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieraz żartowałam na temat seksu i mówiłam o swoich fantazjach i jakoś nie zauważyłam żeby mu to jakoś przeszkadzało, a jakis seks musial być skoro mamy dwójkę dzieci :smile:

-- 25 cze 2011, 21:12 --

zazdroszczę

Rozumiem Cię, w Twojej sytuacji było by to bardzo komfortowe. Ale moje problemy z mężem poniekąd wynikają chyba z tej rozłąki.

"Zawsze kiedy robię plany na przyszłość, zaskakuje mnie teraźniejszość." Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie rozmawialiście o tych dzieciach nawet? :P Coś tu kręcisz chyba.

A teraz pewnie stosuje technikę "skok w bok na 1300km".

Nic nie kręcę... To mną kręcą:) Może nieźle się kamuflowal przez te lata...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieraz żartowałam na temat seksu i mówiłam o swoich fantazjach i jakoś nie zauważyłam żeby mu to jakoś przeszkadzało, a jakis seks musial być skoro mamy dwójkę dzieci :smile:

-- 25 cze 2011, 21:12 --

zazdroszczę

Rozumiem Cię, w Twojej sytuacji było by to bardzo komfortowe. Ale moje problemy z mężem poniekąd wynikają chyba z tej rozłąki.

zapomniałam o tej prostej komplikacji....tobie na nim zalezy.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.