Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

maturalną :)

*Przypomina sobie 2-krotne osranie egzaminu dojrzałości*

shocked.png

Ok,kontynuujmy.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

po długim rozmyślaniach, bardzo długich, postanowiłam zniknąć z forum.

Jestem już zmęczona sobą, za łatwo krzywdzę ludzi, nieświadomie, pozbieram się sama, bez forum. Potrzebuje czystego konta i powrotu do samotności, samotność była dla mnie zdecydowania lepsza. Decyzja jest nieodwołalna.

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za te kilka miesięcy potężnego wsparcia, jakie od Was wszystkich otrzymałam. Muszę iść dalej, a przynajmniej skuteczniej udawać. Nie chcę się wyrzekać kilku fajnych znajomości, jakie tu zawarłam, dlatego piszę na Wronach.

Życzę Wam zdrowia i pomyślności,

Mangi.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

po długim rozmyślaniach, bardzo długich, postanowiłam zniknąć z forum.

Jestem już zmęczona sobą, za łatwo krzywdzę ludzi, nieświadomie, pozbieram się sama, bez forum. Potrzebuje czystego konta i powrotu do samotności, samotność była dla mnie zdecydowania lepsza. Decyzja jest nieodwołalna.

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za te kilka miesięcy potężnego wsparcia, jakie od Was wszystkich otrzymałam. Muszę iść dalej, a przynajmniej skuteczniej udawać. Nie chcę się wyrzekać kilku fajnych znajomości, jakie tu zawarłam, dlatego piszę na Wronach.

Życzę Wam zdrowia i pomyślności,

Mangi.

:cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, why not both :mrgreen::lol: ?

Póki co jeszcze w żywocie książka nigdy nie wzbudziła potrzeby głodu..aczkolwiek różnie bywa.

Ryzyka związane z udaniem się do kuchni: spotkanie rodziny. :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.