Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny z ciekawości...też pisała do Was opętana na priv? Ma bana czy se poszła (swoją drogą to pewnie ta sama od ciąży przez wiatr;])?

Do mnie nie, chyba jestem zbyt mało znana :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Legenda wiatropylności nadal jak widze krąży po forum..któżby pomyślał że foro dorobi się żeńskiej wersji sheldona

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pająk, mowisz o wariatce? Pisala wczoraj do mnie ;) nawet mi sie nie chciało tego czytac ... jak to w ciąże przez jeansy mozna zajsc :mrgreen:

Ej, a do mnie już nie piszę, a takie świetne rady jej dawałam, adresy i gdzie ma zadzwonić i jak rozpoznac opętanie od choroby...i mnie olała :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pająk, mowisz o wariatce? Pisala wczoraj do mnie ;) nawet mi sie nie chciało tego czytac ... jak to w ciąże przez jeansy mozna zajsc :mrgreen:

a co nie można :mrgreen:

Tylko przez chińskie podróby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pająk, Hank J. Wimbleton,funart by Rhunyc

-- 24 lip 2014, 15:37 --

Może to było nasienie wystrzelone z działa Gaussa? Spokojnie przebiło się przez jeansy i dokonało cudnego poczęcia...Kurfa jego mać! Toć to 2 Maryja,Jezus nadchodzi by osądzić nasze uczynki i strącić do piekieła.

Szykujcie się heretycy

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.