Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mangiferaindica, Nie wiem,może mnie matka napjerdalała żeliwną za gówniorza,nie pamiętam,ale syćko możliwe.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mangiferaindica, nie wiem,może czasem wyłapałem żeliwem przez łeb.

Aranjani, jeszcze mi powiedz że czerwony dywan bydzie D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie mogę,on musi mieć tawariszstwo

Rondlom zostawimy Fryderyka na tydzień,syćcy nie mogą jechać w 1 miejsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hahaha... na pewno będzie przeszczęśliwa :mrgreen:

mangiferaindica, no to mówie... wpadaj do nas :yeah: Kestrel Cię zgarnie po drodze :mrgreen:

(kurfa... przekroczyłaś tysiaka :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, własnie zauwazyłam, że zarobiłam pierwszy tysiąc. Teraz pytanie czy to powód do radości czy rozpaczy :great:

Nie myślicie, że bym nie przyjechała, gdyby nie to, że od 1 lipca rozpoczynam staż onkologiczny. Tylko tego mi potrzeba przy nawrocie nerwicy lękowej - umierających pacjentów, wstawania bite 3 miesiące codzienne o 6 rano i białego fartucha z przymusu :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.