Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, dawno temu wstawać D:

Czekaj,jak pomyśle,wyście sie załapali tawariszu do tego cyrku co zwą w naszym kraju "wojskiem"?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, jakżesz to?

No i nie byłbym sobą gdyby to pytanie nie padło ....było świecenie rowem i jajami na komisji D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a taka taktyka D:... I pierwszy sort..u mnie też w razie czego do 1 szeregu by dostać w łeb kulą z kałacha bądź saperką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, swojego czasu zastanawiałem się czy nie iść po liceum od razu w kamasze i potem, jakby mi się spodobało, na zawodowego soldata. Ale jakoś się po kościach rozeszło...

Kuźwa ale mi się spać chce. Siedzenie do 2 w nocy to nie był dobry pomysł :zzz: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale przynajmniej klisza wywołana i zeskanowana :mrgreen: .

Wczoraj w Silesii byłem na spotkaniu z Kazikiem Staszewskim i mu parę słit foć zrobiłem he he 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, już prawie jestem na tym yebanym placu budowy,a Katowice sie to zwie D:... Ślunska aglomeracja mnie odstrasza,wole swoje zapyziałe zadupie D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry carmen.s, jegomość miał spotkanie z fanami odnośnie swojej nowej książki.

A ja, jak to ja, stalkowałem z aparatem :mrgreen: .

Kestrel, to wyobraź sobie codziennie z tego krateru do pracy dojeżdżać. Bezcenne ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jejuś, chyba naprawde zwariowałam, bo nawet nie wiedziałam, że dopadła go moda na pisanie książek :D tzn, wiadomo, po nim sie można spodziewać akurat czegoś wartoścowego :)

a zazdroszcze Ci :105: u mnie w mieście pewnie go nie będzie, ale może chociaż we Wrocławiu

Yeah, blowfishing this up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carmen.s, niedawno wydał książkę o swoim ojcu:

http://www.empik.com/tata-mimo-woli-cd-staszewski-stanislaw-staszewski-kazik-dus-jaroslaw,p1095340958,ksiazka-p

Zapowiada się ciekawa lektura. Jak będą fundusze to muszę się w egzemplarz zaopatrzyć ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.