Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, nie wiem,w sumie coś w tym jest, z tego co czytam wynika że po dziś dzień jedną z skuteczniejszych metod "zdobywania" bab jest "za włosy i do jaskini" :lol::lol::lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, To też mi się kojarzy z babą z roboty która nazywa chłopa swojego "zimnym gburem" itd,bo rzadko prawi pierdolety (komplementy itd),w zamian zawsze mówie żeby się cieszyła że jest jaki jest a nie należy do kółka rurkowców dżenderowców i reszty

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ciężki

apfu

istotnie

no już pyndze tam pryndzej niźli mrówy zapjerdalają do mrowiska ze szpejem jedzeniowym... bo ponoć mam makaron ugotowac :mrgreen:

Fix'd

DwaRondle, Gratuluje postępu,wreszcie tam gdzie należy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.