Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, kokaina gorsza.

Zresztą to że biały to znaczy że lepszy niż czarny?

Podważasz umiejętności czarnuchów tylko dlatego że są czarni?

Rasistka :!::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ej guzik tylko teściowej nie trawi. :mrgreen:

No właśnie :lol:

Siedzę i wycinam szablon na królika dla młodego.

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, bo swoja przytulankę zgubił gdzies jak szliśmy do przedszkola i obiecałam że mu uszyję nowego.

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, bo swoja przytulankę zgubił gdzies jak szliśmy do przedszkola i obiecałam że mu uszyję nowego.

70 cm długości,tylko 15 plnów

bydzie jak znalazł

big_2623-0.jpg?lm=1378467845:mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, nie mam :D

Ale lewych obu lewych rąk też nie mam :D

Szablon znalazłam w necie, narysowałam, wytne na materiale, pozszywam wypcham i zszyję ;)

Vivere est militare ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, gdybym dostawał 20 pln za każdym razem jak to słyszę to kupiłbym już całe Monako xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopczyki, mam pytanie. kto zna w Warszawie sensownego i solidnego mechanika samochodowego? Aby była szansa, że nie złupie mnie do reszty, nie przeżuci przez wyżymaczkę i doprowadzi dziecko mechaniczne do ładu? Przysięgam, że gdy mechanicy gdziekolwiek mnie widzą, to oczy im się jarzą, jakby czyste złoto zobaczyli i bezdenne źródło mamony :mrgreen: A maleństwo musi jeszcze co najmniej dwa lata jechać do przodu i (ewentualnie, w ramach bonusu) do tyłu i na boczki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Próba lansu i pisk gumami za pomocą czintka,ja pjerdole,w tym kraju nawet buraków i szpanerów mamy ujowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.