Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben, :P

Kestrel, no ciężko jest srać na stojąco :P Więc na siedząco owszem, mam krzywe nic nie poradzę :P :P

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Cii,na hobbyturyste i kota buki sie zrzuci winę i bydzie.

DwaGuziki, przesrane...

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Cii,na hobbyturyste i kota buki sie zrzuci winę i bydzie.

za moje życiowe niepowodzenie też zrucam winę na buke i hobby kurde no , niech noszą moja chmurę gradową

Błąd.

zwróciłaś w jakiś sposób uwagę na hobbyturyste,teraz znów sobie zrobi nadzieje i będzie ci truł.

I pomyśl,jakie by nie było niepowodzenie,część kobit w twoim wieku ma już zleciwiałego męża na karku i bawi bachory,ty jesteś wolna niczym zwłoki na polu minowym.

+10 do magii żywota.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Robaczky!

Pokemon_hello.gif

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, pozostaje być czujnym D:

-- 15 maja 2014, 18:25 --

Little Red Fox, yo

kupmitrumne, niech ci bydzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, nietypowa forma tego przysłowia,ale coś w ten deseń D:

Aranjani, łoj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pieruna, kaj mój bigos!

Widziałem jak turysta z nim spierdalał by znajomym mongołom sprzedawać !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mongołom tylko cycatym prostytutką !

błąd,nawet one nie są tak zdesperowane by wziąć bigos od niego,by on potem czegoś żądał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.