Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, tak mimo, że ludzie niektórzy nie bardzo byli tych co się do nich dzwoniło to było spoko ale sama zrezygnowałam z tej pracy.Nie lubie rozmów telefonicznych.

-- 13 maja 2014, 18:58 --

Amarant_89, normalnych inaczej? :P:lol:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, :papa: u mnie kiepsko - lekarz orzecznik z ZUS-u pobierał nauki od samego Jezusa Chrystusa i uzdrowił mnie przykładając ręce do dokumentacji leczenia :lol: więc, z rentą socjalną jest na razie lipa. Ale z drugiej strony idę na studia! :D

-- 13 maja 2014, 18:01 --

khaleesi, normalnych inaczej? Nahhhh, z nami jest wszystko git! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, o zesz w jape jeza!!!! F3 tez mialam problem z odpaleniem, a mam oryginal game of the year edition ze wszystkimi dodatkami i jestem absolutnym mistrzem fallouta jesli chodzi o odkrywanie dupereli i przezywanie ;p cala f3 przeszlam juz ze 4 razy. Natomiast New Vegas zostaw sobie jak juz odkryjesz ducha rozgrywki, mnie New Vegas kompletnie nie podeszlo ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, mi akurat bardziej podeszło New Vegas, prawdopodobnie dlatego, że czułem klimat dwójeczki ;) Poza tym, mam tylko jedno zastrzeżenie - tragiczny silnik graficzny....

-- 13 maja 2014, 18:13 --

Anel92, też miałaś tą mieszaną przyjemność znaleźć się w jednym pokoju z lekarzem orzecznikiem? Filozofia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, zgadza się, 89 to mój rok urodzin ;) Ujmijmy to tak... Przed pójściem do średniej miałem rok przerwy, w czwartej klasie technikum miałem komisa, więc matura bye bye w tamtym roku (2010), a ostatecznie zdałem ją w 2012. W zeszłym roku nie miałem kasy na studia, zdrowia też brakowało i dopiero teraz mam na stanie te 2 jakże istotne czynniki ;)

-- 13 maja 2014, 18:21 --

Anel92, pękniesz ze śmiechu jak zobaczysz tą komisję :lol: Padnie pytanie: "Jak się Pani czuje?" także przygotuj dobrze odpowiedź :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, Domyślam się,że będzie pięknie,nie spodziewam się już chyba niczego,prędzej tego,że powiedzą,że jestem zdrowa,chociaż mam tak nasrane w papierach psychicznych...no ale...nie spodziewam się cudów,ostatnio wszystkich uzdrawiają,kasy nie mają to co się będą przejmować chorymi ludźmi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, Ja idę na komisję do bezpłatnej grupy z możliwością pobierania zasiłku z mopsu zamiast renty wiesz, ale tam też może być wesoło, mam wpisane od lekarza,że rokowanie niepewne, że 3 lata temu przeszłam depresję z objawami psychotycznymi,że w tej chwili mam ciężką depresję, po próbach samobójczych, że bardzo osłabiona psychoruchowo, bardzo niski afekt,lęk uogólniony i lęk napadowy no ale..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, No tak,też prawda,może jak mnie zobaczą to się nade mną zlitują bo nie wykluczam,że jak pójdę na komisję to ze stresu mogę dostać ataku lękowego(zawsze się tak dzieje jak coś mocno przeżywam) :zonk:

-- 13 maja 2014, 18:44 --

Mushroom, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.